Concerts i retalls de premsa

Hem actuat per tota la comarca del Bages, a l’Urgell i al Pallars Sobirà; ja sigui al carrer, teatres, festivals, restaurants, esglésies, etc.

De les nostres actuacions en destaquen les moltes vegades que hem estat actuant a la Trobada de músics al carrer de l’AAVV barri de Vic-Remei de Manresa, a la campanya Estels de Vida, a la Manresa Solidària i a diverses Festes Majors de diferents pobles.

Fruit de la nostra adhesió i participació a la campanya contra les addiccions: ESTELS DE VIDA de Manresa hi vam anar a actuar i ens van triar l’obra “Saber dir no” com a himne de les trobades.

Hem actuat a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa per recollir fons per a la Fundació Rosa Oriol per ajudar a pagar despeses de famílies que viuen en un estat de precarietat econòmica.

Hem cantat al Centre Penitenciari de Lledoners pels interns, a petició de la direcció del centre.

El diumenge 25 de setembre de 2016 vam participar al IX Concurs de Músics al carrer de Santpedor durant la Fira de Sant Miquel. Vàrem guanyar el 1r premi del concurs.

El 26 de març de 2017 vam actuar al cafè-teatre Voilà de Manresa.

Vam actuar a les nits musicals de Vic Remei de Manresa el juny de 2017 i a la Festa Major de Santpedor (#FMSantpedor2017), el mateix mes, a la Plaça Gran del poble.

El 21 d’abril de 2018 vam tenir l’honor i el privilegi de pujar a dalt de l’escenari per cantar les cançons finals del “FESTIVAL DE FOLK 2018 – Homenatge als 50 anys del Grup de Folk” que es va fer al Teatre Kursaal de Manresa.

El 8 de juny vam participar a l’acte “Camins de Pau” a la plaça de Sant Ignasi Malalt. Ho organitza Justícia i Pau de Manresa, que celebrava 30 anys a la ciutat.

El Dia Internacional dels Museus (#DIM2019) del 18 de maig de 2019, vam actuar al Cobert de la Màquina de Batre de Sant Fruitós de Bages.

També vam compartir cançons del nostre disc Toca la Troca a la III Jornada Pedagògica #InteligenciaxInfancia per parlar sobre la intel·ligència al servei de la infància #invulnerables

La nostra cançó sobre el confinament, per culta de la COVID-19, Confinats va aparèixer al programa Planta Baixa de TV3 del dia 24 d’abril de 2020 (link al programa minut 2:21:00).

El 22 de maig de 2021 presentem al Teatre Kursaal, un cop alleugerides les mesures contra la COVID-19, el segon àlbum del grup Aire, Terra, Mar, en dues sessions i convidats únics a l’escenari.

Quinze cançons per desfer la troca-Regió7

Notícia al diari Regió7
Confinats al Planta Baixa de TV3